מאמרים
למה "בחירה"? לפני שנים, כשחיפשנו שם לקבוצת הפייסבוק שלנו, חיפשנו משהו שיביע את העקרון הבסיסי בו אנו מאמינים – "בחירה חופשית". החופש לבחור עבור עצמנו ועבור ילדינו אילו טיפולים לקחת, מתי ואיך ואילו לא. ו-"מושכלת" – כי למרות שכל בחירה היא לגיטימית, גם אם בחרנו להאמין או לפעול לפי המלצות של אחרים או לפי אינטואיציה פנימית, אנו רצינו להיות אלו שמאירים לכם את המידע הקיים ומאפשרים לכם את אותה החירה. כי בלי נגישות למידע לא קיימת בחירה אמיתית.
על פי ניסיונה של הביולוגית והאפידמיולוגית הסביבתית אלה נווה, אלוורה עשויה לסייע לנפגעי תרכיב הקורונה. במאמר זה היא מפרטת את דרכי הטיפול.
ערוץ 12 ממשיך במגמה המסוכנת של הכפשה והסתה נגד ציבור שלם, שכל חטאו הוא שהוא מעוניין לעשות בחירות מושכלות וליישם את זכותו להסכמה מדעת על פי חוק. על אף ההכפשות, עמותת "חיסונים - בחירה מושכלת" תמשיך להיאבק על קיומן של זכויות אדם בסיסיות במדינה.
הפוסט הזה נולד בעקבות פניות של הורים לעמותת חיסונים – בחירה מושכלת שהופנו לקבלת ייעוץ משפטי עקב תופעות לוואי קשות שהתפתחו בעקבות חיסון ורצון של המשפחות למצות את הדין ולדרוש פיצוי על הנזק הרב שנגרם להם.
הסכם שיתוף הפעולה המחקרי בין משרד הבריאות לפייזר [1] הוא מסמך מרתק, המראה שורה אחר שורה כיצד מדינה מתפרקת מרצון מסמכויות ריבוניות, והופכת בן לילה לסוכנות שיווק והפצה מטעם חברה מסחרית. כל זאת תוך ראיית מנהרה צרה של אחריותה לבריאות הציבור שאותו היא אמורה לשרת. ד"ר גיא שנער בסקירה מרתקת שמהווה לא פחות מרעידת אדמה.